Lelystad - Aviodrome

Bij Aviodrome zal u al snel denken aan vliegtuigen en de mogelijkheid om als dagattractie een leuke dag als bezoeker te beleven. Wat veel mensen niet weten is dat de locatie ook aantrekkelijk is voor diverse evenementen. Zowel indoor als outdoor kent de evenementenlocatie eindeloze mogelijkheden en de unieke inrichting maakt het helemaal compleet. Een bijkomend voordeel is de centrale ligging nabij Lelystad.

Natuurlijk is het mogelijk om bijvoorbeeld uw feestelijke gebeurtenis te combineren met een rondvlucht of laat uw gasten zelf vliegen in een Vliegsimulator.

Aviodrome Lelystad

Mogelijkheden

Aviodrome biedt diverse "zalen", elk met unieke mogelijkheden. Het hoofdgebouw is uitermate geschikt voor evenementen of feesten met veel gasten. Schipholgebouw 1928 is wat intiemer met o.a. een Grand Café en Herenkamer. Helemaal uniek is de Boeing 747 die beschikt over drie ruimtes (lekker borrelen in de Business Class, of toch liever in het vrachtruim met een gewenste aankleding?). Of wat dacht u van het Officiersmess (het pilotencafé voor een geslaagd feest).

  • Locatie - Lelystad Airport
  • Aantal personen - max. 900
  • Parkeren - Parkeerplaatsen nabij Aviodrome voor max. €6,- p/d
  • Mogelijkheden - Bedrijfsfeesten, recepties, diners, bruiloften, enz.
  • Overnachten - Hotel Lelystad Airport op loopafstand
  • Bijzonderheden - Geen

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheid om Aviodrome als feestlocatie te boeken kunt u gratis 0800 - 099 2233 bellen. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen middels ons contactformulier.