Harderwijk - Dolfinarium

Het Dolfinarium in Harderwijk is natuurlijk in de eerste plaats een leuke dagattractie voor het gehele gezin. De kans is dan ook groot, dat u niet snel zult denken aan het Dolfinarium als feestlocatie. En dat is eigenlijk best jammer, want er is meer mogelijk dan u zou verwachten. Hoe uniek zou het zijn als u uw gasten bijvoorbeeld na sluitingstijd verwelkomt op het "park" en gaat dineren "onder water" zonder dat er een duikbril nodig is? De 60 meter lange glazen wand en rondzwemmende dolfijnen en walrussen, maakt een diner toch wel heel bijzonder!

Dolfinarium feestlocatie

Mogelijkheden

De mogelijkheden van het Dolfinarium als feestlocatie (of trouwlocatie), zijn ongekend. Het maakt hierbij niet uit of u een locatie zoekt voor een bescheiden gezelschap of juist voor een grote groep personen. Er zijn namelijk locaties genoeg, zoals het "Avond-Uur" - een moderne zaal met een industriële look en feel die multi-inzetbaar is. Deze zaal beschikt over een podium met lichtinstallatie, zodat een stukje entertainment makkelijk te realiseren is. Of wat dacht u van de "Vissershut" die vlak bij het strand staat en plaats bied aan max. 15 personen voor bijvoorbeeld een luxe diner. En dan hebben wij het dolfijnen theater, het strand e.a. locaties binnen het Dolfinarium nog niet eens benoemd..

  • Locatie - Harderwijk
  • Aantal personen - max. 2000
  • Parkeren - Betaald parkeren direct voor het Dolfinarium
  • Mogelijkheden - (Bedrijfs-)feesten, congressen, seminairs, dinners, huwelijk, enz.
  • Overnachten - Niet mogelijk (hotels op loopafstand)
  • Bijzonderheden - Geen

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheid om het Dolfinarium als feestlocatie te boeken kunt u gratis 0800 - 099 2233 bellen. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen middels ons contactformulier.