Katwijk - Hangaar 2

Op voormalig Marine Vliegkamp Valkenburg in Katwijk (nabij Leiden) is een unieke evenementenlocatie en wel Hangaar 2. De locatie is gevestigd in (hoe kan het ook anders) een Hangaar en wel één van 2450 m². Dit biedt plaats aan maximaal 2500 personen. De locatie is met name uitermate geschikt voor grootschalige festiviteiten, daarnaast is ook het buitenterrein met een aantal platformen te betrekken bij een evenement. Echter ook feestelijkheden met minder personen is prima mogelijk, er kan eenvoudig een intieme sfeer worden gecreëerd door de grote ruimte te "verkleinen".

De bijzondere ligging en een uitstraling die bewust neutraal is gehouden, kan elk evenement opnieuw verrassend maken. Ons decoratie team kan namelijk zorgen voor elk gewenste aankleding, zodat thema feesten tot de mogelijkheid behoren.

Hangaar 2 Katwijk

Mogelijkheden

De mogelijkheden van Hangaar 2 zijn ongekend, mede omdat de locatie zowel binnen als buiten enorm ruim opgezet is. Vanzelfsprekend zijn alle voorzieningen aanwezig (de Hangaar kan dus ook verwarmd worden).

  • Locatie - Katwijk (nabij Leiden)
  • Aantal personen - max. 2500
  • Parkeren - Gratis parkeren voor de locatie
  • Mogelijkheden - Evenementen, recepties, bruiloften, personeelsfeesten, enz.
  • Overnachten - Niet mogelijk (voldoende hotels in de buurt)
  • Bijzonderheden - Geen

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheid om Hangaar 2 als feestlocatie te boeken kunt u gratis 0800 - 099 2233 bellen. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen middels ons contactformulier.