Doetinchem - Kasteel de Kelder

Dat niet alle kastelen per definitie enorm groot zijn, bewijst Kasteel de Kelder maar weer. De geschiedenis gaat terug naar het jaar 1484 en toen stond het kasteel bekend als "havezate Hagen" en het woord "havezate" heeft als betekenis "kasteelboerderij". Echter deze functie heeft het prachtige gebouw slechts 1 keer gehad. Het verklaart wel waarom de afmetingen "bescheiden" te noemen zijn. In het jaar 1656 is het kasteel afgebrand, maar gelukkig is er alles aan gedaan om Kasteel de Kelder weer in oude glorie te doen herrijzen.

Dankzij de ligging in de bossen nabij Doetinchem, het mooie kasteel met omliggende tuinen en de klassieke inrichting, ademt het Kasteel een romantische sfeer en is daardoor uitermate geschikt voor exclusieve gelegenheden zoals huwelijksvoltrekkingen. Aansluitend intiem dineren of een grootschalige receptie met aansluitend een feestelijke avond, behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Kasteel de Kelder Doetinchem

Mogelijkheden

De mogelijkheden in en rondom Kasteel de Kelder zijn zeer uitgebreid te noemen. In de eerste plaats is de locatie uitermate geschikt voor trouwerijen, huwelijksrecepties, gala diners, e.d. Naast het kasteel ligt namelijk de "Orangerie" met ruimte tot max. 120 personen. In de omliggende tuinen is voldoende plek voor een grote pagodetent, zodat er ook buiten gefeest kan worden.

Kasteel de Kelder is niet alleen geschikt voor romantische bruiloften, de unieke locatie is namelijk ook voor diners, feesten, evementen een aanrader.

  • Locatie - Doetinchem
  • Aantal personen - Max. 120
  • Parkeren - Gratis parkeren
  • Mogelijkheden - Huwelijksvoltrekking, evenementen, recepties, diners, feesten, enz.
  • Overnachten - Niet mogelijk (voldoende hotels in nabije omgeving)
  • Bijzonderheden - Geen

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheid om Kasteel de Kelder als feest- trouwlocatie te boeken kunt u gratis 0800 - 099 2233 bellen. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen middels ons contactformulier.