's-Heerenberg - Kasteel Huis Bergh

In 's-Heerenberg (nabij Doetinchem) ligt een wel heel bijzonder kasteel en wel Kasteel Huis Bergh. Het is met een slotgracht, ophaalbrug wapperende vlaggen, schitterende aangelegde tuinen, enz. namelijk een kasteel zoals een kasteel hoort te zijn. Zeer imposant, maar beslist met een romantische uitstraling. Het is namelijk niet voor niks dat vele getrouwde stellen u al voorgegaan zijn...

Het unieke van Kasteel Huis Bergh is met name dat het een locatie is die geschikt is voor de hele bruiloft, dus vanaf de huwelijksvoltrekking t/m het feest. Het kasteel heeft mooie tuinen en het omringende parkbos de Plantage, staan het hele jaar door garant voor een mooie bruidreportage. Na alle feestelijkheden hoeft u niet een nabij gelegen hotel te bezoeken voor de huwelijksnacht, het kasteel beschikt namelijk over twee luxueuze suites. Deze zijn gelegen in de twee oorspronkelijke verdedigingstorens op de voorburcht.

Bent u van plan om een sprookjeshuwelijk te laten organiseren..? Wij zijn er 100% van overtuigd dat Kasteel Huis Bergh de geschikte trouwlocatie is. En als u Your Choice Catering & Events alles voor u laat regelen, is het wel zo prettig dat u te maken heeft met 1 contact persoon. Daarnaast kunnen wij als totaalpakket ook vele malen voordeliger zijn.

Kasteel Huis Bergh als trouwlocatie

Mogelijkheden

Voor een huwelijksvoltrekking en aansluitende feestelijkheden, is kasteel Huis Bergh een zeer geschikte locatie. Alle logische te verwachten mogelijkheden zijn aanwezig en anders is het wel te regelen. Denk bijvoorbeeld aan de aankleding, entertainment, e.d. Naast het gegeven dat Huis Bergh als trouwlocatie erg geliefd is, zijn er vanzelfsprekend meer mogelijkheden. Wat dacht u van een bedrijfsfeest voor uw personeel met eerst een luxe diner en aansluitend een feest avond?

  • Locatie - 's-Heerenberg (nabij Doetinchem)
  • Aantal personen - Max. 250
  • Parkeren - Gratis parkeren
  • Mogelijkheden - Huwelijksvoltrekking, evenementen, recepties, diners, feesten, enz.
  • Overnachten - Twee luxueuze suites
  • Bijzonderheden - Geen

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheid om Kasteel Huis Bergh als feest- trouwlocatie te boeken kunt u gratis 0800 - 099 2233 bellen. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen middels ons contactformulier.