OceanDiva - 1001 locaties in Nederland, Duitsland en België

OCEANDIVA International beschikt over twee varende evenementenlocaties, de OceanDiva Original voor maximaal 1500 gasten en de OceanDiva Futura voor maximaal 600 gasten. De schepen zelf zijn beiden uniek en zeer sfeervol te noemen en beschikken over diverse grote en kleine ruimtes, waardoor elke denkbare feestelijkheid prima te realiseren is. De beide schepen hebben 1001+ ligplaatsen in Nederland, België en Duitsland. Dit biedt natuurlijk enorm veel voordelen t.o.v. een vaste locatie.

Varende top locatie

Mogelijkheden

De beide OceanDiva schepen zijn zeker geen standaard partyboten te noemen en ook niet te vergelijken met "cruiseschepen" die vooral zomers de Rijn richting de Moesel opvaren. Het zijn beide zeer luxe en sfeervolle schepen waarbij alle denkbare evenementen mogelijk zijn. Natuurlijk beschikken ze over grote "ruimtes" en buitenterrassen waar met name de grote evenementen prima gehouden kunnen worden. Echter elk schip beschikt ook over subruimtes die zeer smaakvol ingericht zijn en zodoende een intieme en unieke sfeer uitstralen. Daarnaast kan elke ruimte naar eigen wens verder worden aangekleed en zodoende passend worden gemaakt voor bijvoorbeeld uw feestelijkheid.

Zowel zakelijk als particulier is OceanDiva een aanrader te noemen. Varend elkaar het "ja woord" geven, aansluitend een receptie op het buitendek om vervolgens binnen te genieten van een walking dinner en afsluitend met een feest waarbij het entertainment aansluit bij uw wensen. Of wat dacht u van een personeelsfeest waarover uw gasten nog lang zullen napraten... en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

  • Locatie - OceanDiva (1001+ locaties)
  • Aantal personen - 75 tot 1500 personen
  • Parkeren - Afhankelijk van de opstap locatie
  • Mogelijkheden - Alle denkbare evenementen
  • Overnachten - Niet mogelijk
  • Bijzonderheden - geen

Meer informatie

Aangezien de mogelijkheden zeer divers te noemen zijn en wij u graag van veel meer informatie kunnen voorzien, nodigen wij u graag uit om even contact met ons op te nemen. U kunt gratis bellen naar 0800 - 099 2233 of een berichtje sturen middels ons contactformulier. Vanzelfsprekend geheel vrijblijvend!