Den Haag - Paleiskerk

In het centrum van Den Haag, nabij Paleis Noordeinde, staat het karakteristieke en historische gebouw de Paleiskerk. De Paleiskerk is gebouwd in 1885/1886 volgens het neo-romaanse architectuur. Na een ingrijpende restauratie en renovatie is de kerk in 2002 weer geopend. De kerk is de thuisbasis van de doopsgezinde gemeente Den Haag, echter de kerk is ook te huur voor allerlei verschillende evenementen.

Bij een huwelijksvoltrekking denk je bij een kerk al gauw aan een kerkelijke inzegening. Echter de Paleiskerk is ook een geschikte trouwlocatie als je geen kerkelijke trouwdienst wenst. De bijna vierkante kerkzaal is namelijk helemaal naar eigen wens in te richten. Zo kunt u bijvoorbeeld na het "Ja woord" uw genodigden een luxe diner aanbieden. Vervolgens een receptie en aansluitend een bruiloftsfeest, is geen probleem, dankzij de meerdere zalen.

Trouwlocatie Paleiskerk

Mogelijkheden

Zoals bovenstaand beschreven zijn de mogelijkheden van de Paleiskerk groot te noemen. Dit komt mede omdat het mogelijk is om meerdere "zalen" te huren en deze naar eigen wens in te laten richten. Zo kunt u elke gewenste sfeer bereiken die gewenst is bij uw huwelijk, evenement, e.d. De Paleiskerk beschikt over uitgebreide faciliteiten en is daarnaast uitstekend toegankelijk voor invaliden.

De Koepelzaal op de eerste etage (die bereikbaar is met een lift) is bijvoorbeeld zeer geschikt voor intieme diners voor een select gezelschap.

  • Locatie - Den Haag
  • Aantal personen - Max. 200
  • Parkeren - 2 Parkeergarages in zeer nabije omgeving
  • Mogelijkheden - Huwelijk, bruiloftsfeest, recepties, evenementen, diners, enz.
  • Overnachten - Niet mogelijk (voldoende hotels in nabije omgeving)
  • Bijzonderheden - Concertvleugel aanwezig

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheid om de Paleiskerk als feest- trouwlocatie te boeken kunt u gratis 0800 - 099 2233 bellen. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen middels ons contactformulier.