Passenger Terminal Amsterdam

In het bijzondere gebouw aan het IJ worden jaarlijks vele zeecruiseschepen verwelkomd en vele zeecruiseschepen en Passenger Terminal Amsterdam coördineert alles rondom de schepen en haar passagiers. Wat veel mensen echter niet weten is dat deze locatie ook een eventlocatie is en wel een heel bijzondere. In het hartje van Amsterdam met een schitterend uitzicht op de IJ-haven en de binnenstad , onder het golvende dak, dat de verbinding tussen land en water symboliseert, is er namelijk veel mogelijk. Grootschalige beurzen, congressen en personeelsfeesten behoren tot de mogelijkheid, maar ook meer intieme feestelijkheden.

Passenger Terminal Amsterdam

Mogelijkheden

De drie niveaus van de Passenger Terminal Amsterdam: Main Deck, Promenade Deck en Panorama Deck, zijn afzonderlijk te gebruiken, maar vormen samen ook één geheel. Aangezien de decks trapsgewijs boven elkaar liggen, blijft het mogelijk om een intieme sfeer te creëren voor bijvoorbeeld personeelsfeesten of een (gala)diner.

  • Locatie - Amsterdam (centrum)
  • Aantal personen - 50 tot 2500
  • Parkeren - Parkeergarage onder de locatie zelf
  • Mogelijkheden - Bedrijfsfeesten, beurzen, events, (gala)dinner, congressen, recepties, enz.
  • Overnachten - Niet mogelijk (hotels op loopafstand)
  • Bijzonderheden - Geen

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheid om AIR Amsterdam als feestlocatie te boeken kunt u gratis 0800 - 099 2233 bellen. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen middels ons contactformulier.