Leiden - Pieterskerk

Bij een kerk denk je al snel aan huwelijksvoltrekkingen en andere typische kerkelijke gebruiken. Echter de Pieterskerk in Leiden is al eeuwenlang het decor voor congressen, feesten, diners en meer. Het gegeven dat de Pieterskerk een prachtig historisch gebouw is, maakt elke feestelijkheid tot een unieke beleving.

De Pieterskerk is een officiële trouwlocatie van de gemeente Leiden. Er kan zowel burgerlijk als kerkelijk worden getrouwd. Het is dan wel heel bijzonder dat u uw gasten na de huwelijksvoltrekking in het schip van de Pieterskerk een luxe diner kan aanbieden om vervolgens bijvoorbeeld in het Pieterskerkcafé lekker na te feesten.

Pieterskerk Leiden

Mogelijkheden

Kasteel Sypesteyn heeft een prachtige "Lage Zaal" met een zeventiende-eeuwse inrichting. Deze intieme ruimte is met name geschikt als trouwlocatie. Daarnaast zijn er schitterende tuinen aangelegd rondom het kasteel, die o.a. uitermate geschikt zijn voor een romantische trouwrapportage. Naast huwelijksvoltrekkingen is deze locatie natuurlijk ook geschikt voor andere feestelijkheden.

  • Locatie - Leiden (centrum)
  • Aantal personen - Max. 500 gasten in het schip van de Pieterskerk tot 70 70 personen in het Pieterskerkcafé.
  • Parkeren - Betaald parkeren (shuttledienst mogelijk)
  • Mogelijkheden - Huwelijksvoltrekking, evenementen, diners, recepties, enz.
  • Overnachten - De Pieterskerk Leiden beschikt over een stadsvilla voor 2 personen
  • Bijzonderheden - Geen

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheid om de Pieterskerk als trouwlocatie te boeken, kunt u gratis 0800 - 099 2233 bellen. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen middels ons contactformulier.