Leiden - Rijksmuseum van Oudheden

U zult misschien niet snel verwachten dat een museum een zeer geschikte trouwlocatie of feestlocatie kan zijn. Echter het Rijksmuseum van Oudheden is een unieke ambiance die geschikt is voor vele feestelijke bijeenkomsten. Het museum staat in het teken van de oudheid en de archeologie van de oude beschaving uit Egypte, de klassieke wereld, het oude Oosten en Nederland in de prehistorie, Romeinse tijd en de middeleeuwen. En deze sfeer ziet u zeker terug in de twee aanwezige zalen.

Het Rijksmuseum van Oudheden ligt in het hartje van de stad, aan de mooiste gracht van Leiden. De zalen hebben een capaciteit van 10 tot 400 personen.

Leiden - Rijksmuseum van Oudheden

Mogelijkheden

Met name de Tempelzaal is uitermate geschikt voor feestelijke bijeenkomst zoals een huwelijksreceptie of een dinner. De twee foto's op deze pagina, geven goed weer wat er allemaal mogelijk is. Bespreek vrijblijvend uw wensen met ons en u zal er achterkomen dat wij vrijwel alles voor u uit handen kunnen nemen. Your Choice Catering (de initiatiefnemer van Locatiekoning) is namelijk niet zo maar een standaard cateraar met connecties. Indien gewenst nemen wij met veel plezier (en ervaring) de taak als weddingplanner op onze schouders.

  • Locatie - Leiden (centrum)
  • Aantal personen - 10 tot 400
  • Parkeren - Betaald parkeren, op 10 min. lopen van NS-station Leiden Centraal
  • Mogelijkheden - Huwelijksvoltrekking en alle denkbare feestelijke bijeenkomsten
  • Overnachten - Niet mogelijk (hotels op loopafstand)
  • Bijzonderheden - Prima te combineren met het bezoeken van het museum

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheid om het Rijksmuseum van Oudheden als feestlocatie te boeken kunt u gratis 0800 - 099 2233 bellen. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen middels ons contactformulier.