Aankleding

Bent u van plan om binnenkort een fantastisch feest te organiseren? Om de sfeer op gang te helpen is een mooie feestlocatie een belangrijk element. Wij hebben scala aan prachtige locaties die bij de gasten van uw evenement een goede indruk zullen achterlaten. Wie wil er nou geen feest vieren in een kasteel of paleis? Dansen op een partyboot of dineren in een museum? Bij Your Choice Catering is het allemaal mogelijk. Heeft u zelf een leuke locatie gevonden of een idee waar u graag zou willen verblijven? Stel het aan ons voor en wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Wij hebben een groot netwerk en hebben dus veel mogelijkheden die we kunnen gebruiken om uw wens te laten vervullen.

De aankleding ontwerpen

Als u de perfecte locatie heeft gevonden, lijkt het misschien alsof er niks meer aan hoeft te gebeuren. Maar misschien vind u de locatie mooi, maar er mist toch nog iets. Voor deze gevallen hebben wij een creatief team die uw locatie nóg mooier kunnen maken. Wij hebben een grote voorraad aan aankleding en decoratie, waar we heel flexibel mee kunnen werken. Heeft u een bepaald thema waar uw feest op gebaseerd is? Wij gaan aan de slag in onze design studio en proberen ons best te doen om het zo te ontwerpen als u het in uw hoofd heeft. Uiteraard wordt u volledig betrokken in het proces en zullen we samen tot een mooi eindresultaat komen. Wilt u iets wat wij nog niet in onze assortiment hebben? Vraag het ons en wie weet kunnen wij het toch voor u regelen. Onze gasten staan bij ons op nummer één en daarom is niets ons te gek. Wij willen zo veel mogelijk als u uit het evenement halen en wij gaan dus ook met decoraties tot het uiterste.

Voor ieder wat wils

Ook qua materialen komt u bij ons niet te kort. Wij hebben een breed aanbod aan meubels, servies, tenten en dergelijke materialen. Gaat u voor lange tafels aan elkaar waardoor alle gasten in een lange rij plaats kunnen nemen? Of heeft u liever meerdere ronde tafels voor een chique uitstraling? Simpele klapstoelen of sierlijke stoelen met rode bekleding? Witte of champagne lakens? Alle combinaties zijn mogelijk. Samen met u gaan we kijken welke materialen bij de gelegenheid passen en wat binnen het budget werkt. Daarnaast hebben we ook nog leuke extra's zoals een suikerspinmachine, haringkar of popcornmachine. Voor de buiten festiviteiten hebben we een groot aanbod aan partytenten in verschillende soorten en maten.

De beste prijs

Of u nu alles in het wit gaat aankleden of juist voor een hele kleurrijke zaal gaat. Of u chique meubels kiest of voor een gezellig, maar simpel, interieur. Wij zorgen ervoor dat het er precies zo uit komt te zien als u het in uw hoofd heeftt. Daarnaast staan wij voor een eerlijke prijs en willen we u niet teveel laten betalen voor onze materialen. Door goede relaties met onze leveranciers kunnen wij, niet alleen voor de materialen maar voor alle elementen voor uw evenement, de beste prijs bieden. Zo heeft u al een partytent vanaf €150, - voor 3 dagen huur en huurt u voor €5,50 al een tafel voor een dag. Met onze lage prijzen proberen wij u nog een beetje extra te helpen om u een mooie dag te bezorgen.

Meer informatie? Bel gratis 0800 - 099 2233 of stuur ons een berichtje via het contactformulier.