Entertainment

Een onderdeel dat altijd helpt om een festiviteit op gang te krijgen is enige vorm van entertainment. Ook hiervoor kunt u aankloppen bij Your Choice Catering & Events. Wij barsten van de ideeën voor originele vormen van amusement. Voor alle leeftijden hebben wij wel wat in petto. Dus of u nu met een grote groep kinderen op pad gaat, juist valt onder de senioren of een gemengde groep hebt uitgenodigd. Wij bij Your Choice Catering gaan opzoek naar passende vormen van entertainment om uw festiviteit compleet te maken.

Alles kan, alles mag

Waar u ook interesse in heeft, wij kunnen het regelen. Wilt u bij het eten vermaakt worden door grapjes van een goede cabaretier? Lijkt het u leuk om een clown in te huren voor de kinderen en eventuele volwassen? Misschien wilt u wel een leuke activiteit doen met de rest van de gasten? Uroept, wij draaien. Ons team heeft al een tal van activiteiten georganiseerd en hebben genoeg connecties om de leuke optredens te regelen. Ook op het gebied van muziek komen wij geen ervaring te kort. Want was is nou een feestje zonder leuke muziek? Wij kunnen alles regelen. Een DJ die hele avond leuke plaatjes draait, de plaatste volkszanger of een zanger die een bekende ster nadoet. Wij zorgen ervoor dat het voor elkaar komt. Naast de ideeën van ons team, bent u e zelf natuurlijk ook van harte uitgenodigd om uw gedachtes te delen. Nieuwe ideeën zijn altijd welkom en worden met open armen ontvangen. Dus wat u ook in uw hoofd heeft, deel het met ons. Wij accepteren geen 'nee' en zullen ons volledig inzetten om alles voor u te regelen.

Een amuserende locatie

Wat ook bij een stukje entertainment hoort, is een indrukwekkende feest- trouwlocatie. Er zijn een tal van locaties waar activiteiten gedaan kunnen worden, of waar dingen te bezichtigen zijn die de gasten bezig zullen houden. Zo kunt u bijvoorbeeld dineren tussen de vliegentuigen bij Aviodrome in Lelystad, feesten tussen de wassenbeelden bij Madame Tussauds in Amsterdam of u laten vermaken door de zeedieren bij het Dolfinarium in Harderwijk. Heeft u zelf een suggestie voor een locatie? Iets wat u geweldig lijkt om een keer een evenement te houden? Stel het aan ons voor. Wij bouwen al jarenlang connecties en samenwerkingen op die ons kunnen helpen om uw locatie te regelen. Wij zitten graag met u om tafel om alle mogelijkheden te bespreken.

Samen staan we sterk

Bij Your Choice Catering staat de keuze van de klant voorop. De persoon die alles uiteindelijk beslist bent u. Onze missie is om u een prachtig dag of avond te verzorgen en alles tot in de puntjes in orde te maken. Entertainment is een belangrijk detail die dit voor elkaar kan krijgen. Wij willen altijd een beetje extra geven en zetten ons dan meer dan 100% in om tot een optimaal eindresultaat te komen. Met persoonlijke aandacht en een luisterend oor, proberen wij dit te bereiken. Maar ook vooral samenwerking is erg belangrijk in het proces. Wij hebben u nodig om het aan te laten sluiten op uw gasten. Samen komen we er uit en zullen we een top evenement neerzetten. Dat hebben wij u bij deze beloofd.

Meer informatie? Bel gratis 0800 - 099 2233 of stuur ons een berichtje via het contactformulier.