Catering & Events

Heeft u binnenkort iets groots te vieren? Misschien bent u jarig of heeft u een groot jubileum. Hiervoor wilt u natuurlijk groots uitpakken. Met mooie versieringen, lekker eten en een prachtige locatie. Dan bent u bij Your Choice Catering & Events aan het juiste adres. Your Choice Catering & Events is een catering en partyservice die samen met u de beste elementen samen willen voegen om een onvergetelijk feest te organiseren. Naast de culinaire elementen, zorgen wij ook voor alle andere zaken. Met een luisterend oor en persoonlijke aandacht voor uw wensen, geven wij u de garantie van een verbluffend resultaat die nog beter is dan u zich ooit had kunnen voorstellen.

Eindeloze mogelijkheden

Al tientallen jaren verzorgt Your Choice Catering & Events feesten in alle soorten en maten. Met een flexibel en creatief team zijn de mogelijkheden eindeloos. Met ons grote aanbod aan catering, kunt u zelf uw arrangement samenstellen en bent u verzekerd van een heerlijke maaltijd. Wat u ook in uw hoofd heeft, wij van Your Choice Catering kunnen het voor u regelen. Naast het eten en drinken, hebben wij een perfect oog voor de rest van de elementen bij een feest. Denk aan de styling, entertainment en natuurlijk de locatie. Via Your Choice Catering worden al deze elementen vergelijken en met zorg bij elkaar gezocht. Hierdoor heeft u niet alleen één contactpersoon voor al uw elementen, maar weet u ook nog eens zeker dat het allemaal perfect bij elkaar past.

Een locatie die bij jou past

Naast het grote aanbod aan culinaire aspecten, hebben wij bij Your Choice Catering & Events ook een grote verzameling aan prachtige locaties. Met vele connecties en samenwerkingen die door de jaren heen zijn gevormd, zijn wij trots op het locatie aanbod die wij te bieden hebben. Wilt u graag een feest geven in een prachtig paleis of dansen in een schitterende balzaal? Heeft u altijd nog eens willen dineren op een grote boot of in een oud museum? Via Your Choice Catering is dit geen enkel probleem. Wij zullen samen met u de perfecte locatie uitzoeken, waardoor uw feest helemaal compleet wordt. Bij Your Choice Catering hebben wij de mogelijkheid om feesten te organiseren voor groepen van 15 tot 2000 personen. Kleinere groepen of juist ontzettend grote groepen zien wij niet als een last, maar als een extra uitdaging om ook deze mensen een onvergetelijke dag te bezorgen. Wij kijken naar de eigenschappen van de groep en zoeken hierbij de perfecte locatie om de dag in door te brengen. Ook hierbij staat uw persoonlijke voorkeur en wensen weer voorop.

Vrijblijvende persoonlijke aandacht

Het is wel duidelijk dat bij Your Choice Catering persoonlijke aandacht voorop staat. Daarom proberen wij met een luisterend oor en veel goede gespreken tot een prachtig eindresultaat te komen. Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen en uitdagingen. Elke vraag proberen wij, samen met ons flexibele en creatieve team, te beantwoorden met een prachtig resultaat. U kunt ons vrijblijvend om een offerte of advies vragen. Ook bij extra vragen of opmerkingen, zijn wij u graag van dienst.

Meer informatie? Bel gratis 0800 - 099 2233 of stuur ons een berichtje via het contactformulier.