Walking Dinners

Als u zin heeft in een losse, informele sfeer door de avond heen, is een walking dinner misschien de oplossing. Bij een walking dinner wordt vaak gedacht aan een buffet, maar dit is zeker niet het geval. Bij een walking dinner krijgen de gasten door de avond heen verschillende kleine hapje geserveerd op handzame bordjes. Alle gasten staan bij statafels en kunnen dus de gehele avond vrij rondlopen en met iedereen een gesprek aanknopen. Deze manier van dineren wordt steeds populairder en gasten die het geprobeerd hebben zijn er erg enthousiast over. Het brengt niet alleen een gezellige sfeer met zich mee, maar geeft u ook de mogelijkheid om uw gasten te verwennen met verschillende, overheerlijke hapjes.

Hapjes in alle soorten en maten

Ons walking dinner assortiment bestaat uit een ruim aanbod aan verschillende hapjes. Warm of koud. Hartig of zoet. Er zit altijd wel iets bij wat u denkt dat uw gasten lekker vinden. Wij hebben ondervonden dat gemiddeld acht hapjes gelijk staan aan een volledige maaltijd. Neem eens een kijkje in ons assortiment en kom achter nieuwe smaken en combinaties. Misschien kiest u wel voor een simpele, maar ook zo lekkere, carpaccio met een spies van gehaktballetjes of een varkenshaasje. Of gaat u voor nieuwe smaken zoals een eendenlevermousse met krokant gebakken lamsrack. Bent u benieuwd naar ons beroemde briesoepje of gaat u voor vers bereide sushi. Alle combinaties zijn mogelijk en geven u de ruimte om uit te zoeken wat u uw gasten precies wilt voorschotelen. Met zoveel keus komen wij altijd uit op een perfecte maaltijd voor deze bijzondere manier van dineren.

Bij een hapje hoort een drankje

Bij overheerlijke hapjes, horen natuurlijk overheerlijke drankjes. Ook dit kunnen wij via Your Choice Catering & Events voor u regelen. Bij ons kunt u naast het walking dinner arrangement, een extra drankarrangement bij bestellen. Hierbij krijgt u onbeperkte drankjes, samen met een tap en glazen, al vanaf 7,50 per persoon. Dit arrangement is natuurlijk ook uit te breiden en aan te passen aan uw wensen.

Een locatie om het af te maken

Om uw walking dinner compleet te maken, heeft u de perfecte feestlocatie nodig. Ook hierbij zijn wij bereid u te helpen. Bij Your Choice Catering hebben we een groot aanbod aan prachtige feestlocaties door heel Nederland. Lijkt het u altijd nog geweldig om een feestje te vieren op een partyboot? Wilt u uw walking dinner compleet maken door uw feest in het Amsterdams Museum te vieren? Het is zelfs mogelijk om te dineren in de Hangaar 2, het voormalig militair vliegveld in Katwijk aan Zee. Als u zelf een locatie op oog hebt, zullen wij ons ook 100% inzetten om dit voor u te regelen. Wij zijn ervan overtuigd dat voor iedereen een perfecte feestlocatie te vinden is. Deze perfecte locatie zal in combinatie met het walking dinner, de avond van u en uw gasten compleet maken. Het belooft een avond te worden die u niet snel zal vergeten.

Wat kost dat?

Helemaal enthousiast geworden? Dan gaan wij graag met u om tafel om te bekijken hoe wij de combinatie van ons walking dinner met de perfecte locatie zo optimaal mogelijk kunnen maken. De gemiddelde prijs van een walking dinner bedraagt € 30,00 per persoon. Dit hangt natuurlijk af van hoeveel en welke hapjes u in het arrangement wilt hebben. Bij vragen of opmerkingen, zijn wij bereid om vrijblijvend advies te geven.

Voor meer informatie: Bel gratis 0800 - 099 2233 of stuur ons een berichtje via het contactformulier.