Events

Het organiseren van een evenement is niet zomaar iets. Er komt ontzettend veel aan de pas en er moet aan veel dingen gedacht worden. Het is belangrijk dat er een sterke organisatie achter een evenement staat om alles goed te laten verlopen. Bij Your Choice Catering & Events hebben wij veel ervaring met het organiseren van evenementen. Wij hebben een sterk en flexibel team paraat die overal op voorbereid is. Wij geven u de garantie dat het evenement dat u in gedachten heeft, tot in de puntjes wordt uitgewerkt. Samen streven wij naar het optimale eindresultaat, die de gasten nog lang zal bij blijven.

Een goede eerste indruk

Een event heeft verschillende kanten die erg van belang zijn. Als eerste is een goede eerste indruk belangrijk. Een prachtige feestlocatie is hier een goede oplossing voor. De locatie brengt gelijk sfeer in de tent. Deze sfeer kunt u zelf sturen, mits u de goede locatie kiest. Gaat u voor een chique en formeel event? Dan is het een idee om een paleis of balzaal als locatie te kiezen. Heeft u een grote groep en wilt u de sfeer wat losser maken? Dan is het bijvoorbeeld aan te raden om een enorme danszaal af te huren en met veel lichten en kleuren de sfeer te bepalen. Want decoratie is een must om de locatie, en dus de sfeer, compleet te maken. Wij hebben een creatief designteam die barst van de ideeën en open staat voor nieuwe uitdagingen. U bent bij het hele proces aanwezig en hebt zelf ook de kans om ideeën te geven. U weet immers het beste wat uw gasten willen. Hierdoor kunnen wij die mooie locatie perfect maken voor uw evenement. Wij bieden een groot aanbod aan decoratie en materialen. Hierdoor heeft u genoeg keus en zit er altijd wel iets bij, dat bij uw event past.

Verwen je gasten

Ook op gebied van catering zijn wij van Your Choice Catering & Events erg ervaren. Want wat is nou beter dan de lekkerste hapjes, drankjes en maaltijden om uw event mee op te starten en af te sluiten. Wij bieden jou verschillende borrelhapjes, drankarrangementen en manieren van dineren. Alle combinaties zijn hierbij mogelijk. Wij hebben zelf al een groot aantal arrangementen samen gesteld. Het is mogelijk om hierin wat toe te voegen of te schrappen, maar u kunt ook het roer omgooien en alle arrangementen zelf samenstellen. U bepaald hoe het evenement eruit komt te zien en hoe je gasten worden verwend met de lekkerste delicatessen. Wij zijn ervoor om alles goed te laten verlopen, maar verplichten u verder tot niets.

Open voor eigen inbreng

Wij zijn altijd erg blij met klanten die zelf ook met ideeën komen. Natuurlijk zijn wij bereid om alles te bedenken en organiseren. Dit doen wij ook met veel plezier. Toch hebben klanten zelf vaak ook vaak dingen in hun hoofd, die ons kunnen helpen om het evenement nóg beter uit te voeren. Dus ook eigen inbreng is van harte welkom. Uw wensen en ideeën staan bij ons voorop. Dus heeft u altijd nog wel eens iets willen meemaken, waarvan u dacht dat het onmogelijk zou zijn? Stel het aan ons voor. Wij zullen ons uiterste best doen om dit voor u te regelen, onmogelijk komt niet voor in onze vocabulaire. Ook voor vrijblijvend advies staan wij graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie? Bel gratis 0800 - 099 2233 of stuur ons een berichtje via het contactformulier.