Zeg JA tegen Your Choice Catering

Gaat u binnenkort trouwen? Een trouwdag organiseren is een hele klus. Er moet van alles geregeld worden en natuurlijk moet het op de dag zelf allemaal op rolletjes lopen. Om er zeker van te zijn dat dit gebeurt én om uzelf een hoop drukte en stress uit handen te nemen, staan wij van Your Choice Catering & Events voor u klaar. Wij helpen u met het regelen van uw bruiloft van begin tot eind. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met feesten te maken heeft te organiseren. Van decoratie tot entertainment, van catering tot romatische trouwlocaties , wij helpen u bij het uitzoeken en organiseren. Zo weet u zeker dat de mooiste dag van uw leven een groot feest wordt.

Eén contactpersoon, een groot voordeel

Er zijn namelijk grote voordelen aan één contactpersoon voor alle elementen binnen uw bruiloft. Het scheelt namelijk heel erg veel tijd. Wij boeken een afspraak en regelen dan alle onderdelen in een keer. Zo hoeft u niet te hoppen van bedrijf naar bedrijf en blijft uw agenda een stuk over. Ook scheelt het financieel een hoop. Door het bij een bedrijf te regelen ontwijkt u een heleboel onnodige leverings- en servicekosten. Ook hebben wij een vaste leverancier die ons de beste prijs bied voor de benodigde producten. Wij zijn dus simpelweg een goedkoop bedrijf. Misverstanden en botsingen tussen verschillende bedrijven worden op deze manier ook voorkomen. Kortom, het laten regelen van uw bruiloft door Your Choice Catering is de juiste beslissing.

Gratis proefdiner

Een andere leuke extra om je bruiloft door ons te laten organiseren, is de actie dat u van ons een gratis proefdiner krijgt. Wij beschikken over de beste koks en lekkerste gerechten die u als menu kunt samenstellen voor de bruiloft. Toch geeft het heel veel rust als u zelf geproefd heeft dat het daadwerkelijk zo lekker is. Deze rust willen wij u graag geven. Daarom krijgt u van ons, als wij een serieuze overeenkomt hebben gesloten, het diner wat u heeft uitgezocht gratis bezorgd als proefdiner. Zo kunt u samen met uw ouders of getuigen alvast proeven hoe uw gasten het huwelijksdiner gaan ervaren.

Geen stress, geen drukte

Bij Your Choice Catering staat u als klant voorop. Wij willen het beste voor u en uw gasten. Een bruiloft organiseren kan, zo weten wij uit ervaring, een stressvolle tijd zijn. Wij willen dit zoveel mogelijk voorkomen, door zoveel mogelijk vooraf te regelen. Als u weet dat het eten goed smaakt, scheelt dit op de grote dag zelf al een hoop gestress. Niet alleen qua catering, maar ook op andere gebieden proberen wij dit te doen. Als u besluit met ons de zee in te gaan, zullen wij veel goede gesprekken voeren. Wij willen ervoor zorgen dat voor uw trouwdag, alles optimaal geregeld is. Wij bieden een luisterend oor en persoonlijke aandacht om al uw wensen te verwerken in de mooiste dag van uw leven. Een proefdiner is hierbij dus niet het enige, maar wel een goed begin. Dus zeg JA tegen Your Choice Catering en wij bieden het bruidspaar met ouders of getuigen een gratis proefdiner aan.

Meer informatie? Bel gratis 0800 - 099 2233 of stuur ons een berichtje via het contactformulier.