Bedrijfsfeesten

Ook op zakelijk gebeid is er soms reden voor een feestje. Heeft u een jubileum binnen het bedrijf? Is het tijd voor het jaarlijkse personeelsfeest? Het organiseren kan soms veel drukte en stress veroorzaken. Niet nodig, vinden wij. Via Your Choice Catering & Events weet u zeker dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Zo heeft u uw handen vrij voor andere dingen en bent u er zeker van dat er een geweldig bedrijfsfeest voor u geregeld wordt.

Alle elementen, één contactpersoon

Naast de heerlijkste hapjes en drankjes, doen wij bij Your Choice Catering veel meer voor uw bedrijf. Zo zijn wij hét contact persoon voor alle elementen van uw bedrijfsfeest. Denk hierbij aan decoratie, muziek, entertainment en natuurlijk de mooiste locatie. Wij verzorgen het evenement van A tot en met Z, zodoende hoeft u zich nergens druk om te maken. Persoonlijke aandacht en een luisterend oor, zijn voor ons dé elementen om een fantastisch eind resultaat te bieden en een feest te geven die de medewerkers bij uw bedrijf nog lang zullen onthouden. Met onze jarenlange ervaring en uw inbreng, zijn wij ervan overtuigd dat dit zeker gaat lukken.

Bij Your Choice Catering krijgt u net dat beetje extra, wat u verdient. Daarom zoeken wij samen naar een originele en creatieve manier om uw bedrijfsfeest net dit beetje extra te geven. Wij hebben een ervaren en flexibel team paraat staan, wie niets te gek is. Alle wensen worden gezien als een uitdaging en worden met beide handen aangegrepen. Wilt u een hele chique bijeenkomt of bent u meer in voor een informele avond? Zin in een dag met veel activiteit of juist een rustig avondprogramma? Wat u ook in uw hoofd heeft, wij zorgen dat het voor elkaar komt, soms zelfs beter dan u in gedachte had.

De perfecte locatie voor de perfecte sfeer

De sfeer is bepalend voor het perfecte bedrijfsfeest. Daarvoor is het belangrijk om te beslissen welke sfeer u wilt overbrengen op uw gasten. De feestlocatie is de ultieme manier om deze sfeer over te brengen. Ook hierbij geldt: niets is ons te gek. Wij hebben jarenlang vele connecties en samenwerkingen opgebouwd. Hierdoor is het mogelijk om uw bedrijfsfeest te vieren op de mooiste plekjes in Nederland. Een deftige sfeer bereikt u met een paleis of een balzaal. Daar tegenover kunt u een meer informele sfeer creëren door bijvoorbeeld te feesten in het dolfinarium of tussen de wassenbeelden-sterren in Madame Tussauds. Met de gesprekken die wij zullen houden, geven wij de garantie dat we samen tot de beste en mooiste locatie zullen komen, die de gewenste sfeer perfect zal overbrengen.

Een prachtig resultaat

Met de lekkerste hapjes, smakelijkste drankjes, muziek, entertainment en de perfecte locatie, kan het niet anders dan dat uw bedrijfsfeest tot een goed einde wordt gebracht. Met de vele gesprekken en een luisterend oor naar u toe, kunnen wij u ook garanderen dat dit in samenwerking met Your Choice Catering zeker gaat lukken. Bij vragen of opmerkingen kunt u ons altijd bereiken. Ook voor vrijblijvend advies of een offerte zijn wij u graag van dienst.

Meer informatie? Bel gratis 0800 - 099 2233 of stuur ons een berichtje via het contactformulier.