Private Dinners

Altijd als eens een privé kok in huis willen hebben, die alles kookt en bakt wat u lekker vind? Dan hebben wij goed nieuws. Via Your Choice Catering & Events is het nu mogelijk om een private dinner te regelen. Maak een keuze uit ons grote assortiment aan gerechten en uw eigen privé kok maakt het voor u en uw gasten klaar. Voel u een echte royal en geniet van een avond uiteten op de locatie die u geweldig lijkt. Voor alles wordt geregeld, u hoeft u nergens druk om te maken. U geeft uw wensen door en wij zorgen voor een onvergetelijke en vooral overheerlijke avond.

De baas in de keuken

Als u kiest voor een private dinner, bent u de baas over uw eigen maaltijd. Wij zullen samen om tafel gaan en u de keus geven uit ons brede aanbod van gerechten. U kunt kiezen voor een menu van drie tot acht gangen en deze invullen zoals u wilt. Houd u meer van vis en vlees? Of gaat u toch voor een maaltijd bordenvol groenten? U roept, wij koken. Alle combinaties zijn mogelijk en eigen inbreng is ook van harte welkom. Met zoveel keus in gerechten, is er altijd wel iets wat u het meeste aantrekt. Ga voor een salade van kreeft, gebakken ossenhaas, grote garnalen of een pecan pie. Kies voor een maaltijd waarvan u zeker weet dat het heerlijk is. Of ga op avontuur en stel een menu samen met dingen die u nog nooit van u leven in uw mond hebt gestopt. Waar u ook voor kiest, wij geven u nu alvast de garantie dat het een avond wordt vol gezelligheid en lekker eten.

Alles wordt geregeld

Bij een private dinner willen we u alles uit handen nemen en ervoor zorgen dat u zich nergens druk om hoeft te maken. Daarom zorgen wij voor alle attributen die nodig zijn, voor deze geweldige avond. Wij zorgen ervoor dat de ruimte waarin gegeten wordt, tot in de puntjes wordt aangekleed. Voor alle decoratie wordt gezorgd en u hoeft u nergens druk om te maken. Ook de eventuele keuken attributen zetten wij voor onze rekening. Zo weet u zeker dat u de gehele avond met een rustig gevoel kan genieten van de maaltijd.

Maak het plaatje compleet

U kunt er natuurlijk voor kiezen om het private dinner bij u thuis te laten bereiden. Maar wat is er nou leuker dan met uw eigen privé kok, op uw eigen prachtige feestlocatie te genieten van dit heerlijke diner. Ook voor feestlocaties bent u bij Your Choice Catering aan het juiste adres. Wij bieden u een breed aanbod aan feestlocaties, die door heel Nederland verspreid zijn. Met onze jarenlange ervaring en vele connecties kunnen wij u de mooiste plekjes om uw feest te organiseren, aanbieden. Wat dacht u van een kasteel, balzaal of museum? Het is zelfs mogelijk om te dineren in de Regentenkamer in Leiden. In combinatie met uw privé kok, geeft dit gegarandeerd een "ster-voor-een-dag-gevoel". Met persoonlijke aandacht en goede gesprekken, zullen wij uiteindelijk op een prachtig eindresultaat komen en zult u genieten van een avond die u niet snel zal vergeten. Samen met u en ons flexibele en creatieve team, zijn wij er zeker van dat wij u een avond zullen bezorgen waar nog lang over gepraat gaat worden. De prijzen hangen uiteraard af van het aantal gangen en het aantal personen, dat bij de avond aanwezig zullen zijn. Het private dinner is al te bestellen vanaf € 40,00 per persoon. Bij vragen kunt u ons altijd bereiken met een telefoontje of een e-mail.

Bel gratis 0800 - 099 2233 of stuur ons een berichtje via het contactformulier.