Recepties

Binnenkort een bedrijfsopening of een bruiloft om te organiseren? Het is dan van belang dat de receptie vlekkeloos verloopt. Bij Your Choice Catering & Events kunnen wij hiervoor zorgen. Wij geven u de gelegenheid om u volledig bezig te houden met de gasten, terwijl wij de rest van de receptie verzorgen. Wel laten we u alles beslissen in het organisatie proces. Wij hebben een groot aanbod aan borrelassortimenten, waarbij niks vast staat. Al uw vragen zullen in behandeling worden genomen en beantwoord worden met een prachtige receptie als eindresultaat.

Zelf samenstellen

Met ons flexibele, creatieve team en uw inbreng, zijn wij er zeker van dat uw receptie een succes wordt. Met ons brede aanbod in borrelarrangementen, geven wij u de gelegenheid om het precies zo samen te stellen als u zelf wil. Kiest u voor koude of warme borrelhapjes, of misschien wel een combinatie van beiden. Gaat u voor het standaard Party Pakket met all-in hapjes en drankjes of stelt u toch liever zelf de hapjes bij elkaar? Als dit het geval is, heeft u de mogelijkheid om een extra drankarrangement bij te boeken. Al vanaf € 7,50 per persoon, kunt u gedurende drie uur genieten van onbeperkt bier, wijn en frisdranken.

Maak je nergens druk om

Als u uw receptie laat organiseren door Your Choice Catering & Events , bet u er zeker van dat u zich nergens druk om hoeft te maken. Zowel glazen als bestek en ander servies zitten inbegrepen bij het arrangement. Ook maken wij na afloop alles schoon en doen de afwas. Heeft u nog extra verzoeken voor attributen of decoratie? Ook hiervoor zijn wij u graag van dienst. Wij zorgen voor alles wat u nodig heeft. Ons geschoolde horecapersoneel, laten zich altijd van hun beste kant zien en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Hierdoor hoeft u zich niet druk te maken om het feit of alles wel gaat zoals afgesproken, deze garantie geven wij u bij dezen. Het enige waar u op moet letten is dat u en uw gasten een leuke tijd beleven.

Maak het plaatje af

Wat een receptie pas echt bijzonder maakt, is een locatie die perfect bij de gelegenheid past. Wij van Your Choice Catering kunnen dit voor u regelen. Wij hebben een scala aan mooie locaties, voor de perfecte receptie. Zo kunt u terecht in het Amsterdams Museum, de Regentenkamer in Leiden of in de Paleiskerk in Den Haag. Jarenlang hebben wij een netwerk van samenwerkingen opgebouwd, hierdoor zijn wij in de positie om heel veel te kunnen regelen. Heeft u dus zelf nog een suggestie? Stel het aan ons voor en wij gaan kijken wat wij kunnen doen. Het is in ieder geval een feit dat een schitterende locatie een indruk achterlaat. In combinatie met een receptie die op rolletjes loopt, zullen uw gasten net dat beetje extra krijgen, dan bij een normale receptie.

De mogelijkheden

Bij Your Choice Catering zijn wij van mening dat u niet teveel hoeft te betalen voor een goede receptie. Daarom kunt u ons Party Pakket als boeken voor € 19,90 per persoon. Dit is dus met hapjes en drankjes inbegrepen. Als u zelf uw arrangement wenst samen te stellen, komen er verschillende prijzen aan bod. Graag leggen wij u alles uit over de verschillende arrangementen en de prijzen hierbij. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Bel gratis 0800 - 099 2233 of stuur ons een berichtje via het contactformulier.