Buffetten

Al jarenlang is het een perfecte manier van dineren met grote groepen: het buffet. Het is makkelijk, snel en vaak zit er voor iedereen wel iets bij wat hij of zij lekker vind. Ook bij Your Choice Catering zijn we gek op buffetten. Wij hebben dan ook een groot aanbod aan verschillende buffetten. Voor iedere gelegenheid is er wel eentje die daarbij past. Of het nu gaat om een jubileum, een bedrijfsfeest of een bruiloft, wij zoeken samen met u de juiste sferen bij de juiste gerechten.

Eindeloze mogelijkheden

Ieder heeft zijn eigen smaak en hier willen wij graag op aansluiten. Daarom zijn de mogelijkheden in buffetten bij ons eindeloos. Wij hebben zelf al een aantal buffetten samengesteld, maar het is ook mogelijk om uw eigen buffet samen te stellen. Salades, pasta, vlees en vis. Wat u ook bedenkt, wij kunnen het voor u regelen. Heeft een lekker buffet gezien tussen onze eigen samengestelde buffetten, maar wilt u het net even anders? Ook dat is mogelijk. U bent de baas en wij zullen alles geven om uw wensen tot in de puntjes te vervullen. Alle gerechten worden op mooie schalen geserveerd en de buffettafels worden prachtig aangekleed. Over servies, bestek en servetten hoeft u zich geen zorgen te maken. Alles zit erbij inbegrepen. Ook de schoonmaakkosten en BTW zijn al bij de aangegeven kosten berekend. Zo weet u zeker dat u niet voor onverwachtse verrassingen kom te staan.

Meer dan alleen catering

Naast een overheerlijk buffet dat perfect op u afgesteld is, kunnen we bij Your Choice Catering nog veel meer voor u doen. Zo zijn wij ook professionals in decoratie, muziek, entertainment en het zoeken naar de perfecte feestlocatie. Wij hebben een ontzettend breed aanbod van de mooiste feestlocaties in Nederland. Door onze jarenlange opbouw van samenwerkingen en andere connecties, kunnen wij u voorzien van een schitterende locatie, die perfect bij de gelegenheid past. Gaat u trouwen? Dan hebben wij een reeks aan prachtige kastelen, paleizen en balzalen voor u klaar liggen. Heeft u een personeelsfeest, maar wilt u het toch een keer anders aanpakken? Ga met uw collega's naar het Dolfinarium of Madame Tussauds. Ook op deze locaties kunnen wij zorgen voor een buffet die u zelf samen hebt gesteld, entertainment en alle decoraties die verder te pas komen. Met een prachtige locatie in combinatie met een overheerlijk buffet, gaat uw huwelijk, jubileum of bedrijfsfeest er zeker weten eentje worden die u niet snel zult vergeten.

Binnen het budget

Met zoveel combinaties, heeft u natuurlijk ook veel verschillende prijzen. De vele soorten buffetten, hebben verschillende soorten prijsklassen. Binnen deze buffetten kunt u ook weer kiezen voor standaard of luxe gerechten. Schalen en tafellakens kunnen ook uitgebreid worden tot een luxere versie. Toch willen wij onze gasten nooit teveel laten betalen en houden wij de prijzen graag laag. Er zijn al buffetten beschikbaar vanaf 12,75 per persoon. Nogmaals, alles valt uit te breiden en alles kan worden aangepast aan uw wensen. Het enige wat wij willen bereiken, is het organiseren van een onvergetelijke avond en wij geven dagelijks 100% om dit te bereiken. Voor vragen of opmerkingen kunt u ons altijd bereiken. Wij geven graag advies of gaan om tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie? Bel gratis 0800 - 099 2233 of stuur ons een berichtje via het contactformulier.