Totaal pakket

Bent u van plan om binnenkort een groot event te organiseren? Of misschien willen jullie binnenkort in het huwelijksbootje stappen... Hierbij moet natuurlijk veel geregeld worden. Om alles tot in detail goed te laten verlopen, moet er een goede organisatie achter zitten. Hier zijn wij, Your Choice Catering & Events, de beste in. Al tientallen jaren zijn wij gespecialiseerd in het organiseren en het goed laten verlopen van de mooiste evenementen en andere feestelijkheden.

Catering, locatie en decoratie

Your Choice Catering organiseert evenementen e.a. feestelijkheden in combinatie met de mooiste locaties en de beste catering. Wij zijn de afgelopen jaren veel samenwerkingen aangegaan en hebben hierdoor een breed netwerk aan mogelijkheden. Hierdoor is niets ons te gek en kunnen al uw wensen in vervulling gaan. Wij hebben een breed aanbod aan schitterende locaties in ons assortiment, waardoor er altijd wel iets tussen zit wat perfect bij u en uw event past. Daarnaast verzorgen wij maaltijden op veel verschillende manieren. Denk aan een diner met een privé kok, een buffet, barbecue of een nieuw concept van dineren genaamd 'walking dinner', waarbij u verschillende hapjes krijg voor geschoteld waarmee u de hele avond mee kunt rondlopen. Ook zijn wij een kei in het aankleden en decoreren van de zaal en verzorgen we muziek en entertainment.

Totaal pakket, voordeel pakket

De organisatie van de evenementen van Your Choice Catering worden geleverd in een totaal pakket en is niet los te boeken. Dit omdat het totaal pakket erg veel voordelen met zich meebrengt. Natuurlijk brengt het een groot financieel voordeel met zich mee. Door alles in één te bestellen, zullen er veel kosten bespaard blijven dan wanneer u alles via verschillende bedrijven laat regelen. Zo blijven er veel leveringskosten bespaard. Tevens is Your Choice Catering een bedrijf die producten voor de beste prijs aanbieden. Waarom zoeken bij verschillende bedrijven waar u het goedkoopst uit bent, als u bij ons de garantie hebt dat u nooit teveel betaalt?

Van A tot Z

Wij regelen alles van begin tot eind. Dit geeft het voordeel dat er maar één contact persoon is voor jou. Geen onhandige lijst van nummers die u per onderdeel in de gaten moet houden. Bij complicaties of toevoegingen belt u één nummer en die regelt automatisch alles voor u. Daarnaast heeft u geen overvolle agenda door verschillende afspraken. Eén afspraak is voldoende om alles wat er op dat moment moet gebeuren, te regelen. Ook misverstanden tussen verschillende bedrijven is hierbij geen probleem. Doordat u maar een partner heeft die alles regelt, heeft diegene alles op een rijtje en kunnen er grote misverstanden voorkomen worden. Alle elementen worden goed op elkaar afgestemd. Dit is een groot voordeel in tegenstelling tot een situatie waarbij meerdere bedrijven aan te pas komen. Elk bedrijf heeft zijn eigen ideeën en visies en zo kunnen er botsingen ontstaan in hoe het plan wordt uitgewerkt. Als Your Choice Catering het hele pakket regelt, weet die precies wat waarbij hoort. Met uw inbreng en mening zullen we gemakkelijk op een mooi eindresultaat komen. Dit betekent minder drukte en stress voor u en een grote uitdaging voor ons.

Voor meer informatie: Bel gratis 0800 - 099 2233 of stuur ons een berichtje via het contactformulier.