Trouwlocaties

De grote dag. De mooiste dag van uw leven. Beter bekend als uw trouwdag. Waarschijnlijk heeft u alles al heel lang uitgedacht. Kleding, catering en de gastenlijst. Alles moet tot in de puntjes worden uitgewerkt. Eén van de belangrijkste dingen die hierbij van belang is, is natuurlijk de trouwlocatie. De trouwlocatie is namelijk de basis voor uw perfecte plaatje. Daarom is het ook erg belangrijk dat deze perfect past bij de rest van uw ideeën. Via LocatieKoning kiest u de perfecte locatie, voor uw perfecte dag. U heeft de keuze uit een heel breed pallet aan prachtige locaties. Jarenlang hebben wij ons ingezet om de mooiste locaties in Nederland te vinden, om deze vervolgens te delen met iedereen die er belangstelling voor heeft. Met zoveel keus zit er altijd iets bij wat perfect bij u past. In combinatie met een totaal pakket is dit niet alleen heel erg makkelijk, maar ook nog eens super voordelig.

Romantische trouwlocaties

Onderstaand ziet u een selectie van de bijzondere trouwlocaties, elk in een sfeerbepalende omgeving voor een dag om nooit te vergeten!

 • Kasteel Sypesteyn
  Kasteel Sypesteyn
  In Loosdrecht langs de rivier de Vecht, staat kasteel Sypesteyn. Deze locatie is erg sfeervol voor o.a. bruiloften door de unieke tuin en grote "Lage Zaal". >> Meer info
  Rijksmuseum van Oudheden
  Rijksmuseum van Oudheden
  Hartje stad, aan de mooiste gracht van Leiden, bevindt zich het Rijksmuseum van Oudheden >> Meer info
 • Pieterskerk
  Pieterskerk
  De Pieterskerk in Leiden is al eeuwenlang een prachtig historisch gebouw voor huwelijken en meer... >> Meer info
  Eusebiuskerk
  Eusebiuskerk
  De Eusebius is o.a. een trouwlocatie met vele faciliteiten, zodat zelfs de receptie op een unieke manier plaats kan vinden. >> Meer info
 • Kasteel de Kelder
  Kasteel de Kelder
  Oorspronkelijk is Kasteel de Kelder in Doetinchem een havezate (kasteelboerderij...) >> Meer info
  Kasteel Huis Bergh
  Kasteel Huis Bergh
  Kasteel Huis Bergh in 's-Heerenberg is een kasteel, zoals een kasteel hoort te zijn... >> Meer info
 • Paleiskerk
  Paleiskerk
  Velen hebben de weg naar de Paleiskerk in Den Haag al gevonden voor een geslaagd bruiloftsfeest en meer... >> Meer info
  De Balzaal
  De Balzaal
  Dit monumentale pand aan de Herengracht in het centrum van Amsterdam leent zich uitstekend voor een huwelijksceremonie... >> Meer info
 • De Lindenhof
  De Lindenhof
  Oorspronkelijk een boerenhoeve die dateert van rond 1650, tegenwoordig een populaire trouwlocatie in leiderdorp... >> Meer info

Bovenstaande trouwlocaties zijn via Locatiekoning.nl niet los te boeken, maar als onderdeel van ons "totaal pakket". Dit betekend dat Your Choice Catering & Events in overleg met u kijkt naar het totaalplaatje. Denkt u bijvoorbeeld aan: de trouwlocatie i.c.m. de catering voor de receptie, dinner, huwelijksfeest en de evt. aankleding, entertainment, enz.

Weddingplanner

Waarschijnlijk heeft u allerlei ideeën over uw huwelijksfeest. Die wilt u graag realiseren. In ieder geval wilt u dat de voorbereidingen voor deze dag en de dag van het huwelijksfeest zelf zorgeloos verlopen. Bij het organiseren van een huwelijksfeest komen heel veel verschillende aspecten kijken. Denk hierbij aan locatie, catering, aankleding, muziek, entertainment, fotograaf, enz. Ons totaalpakket biedt alle mogelijkheden van een "all-inclusive" weddingplanner. U kunt van a t/m z. ontzorgd worden bij de invulling en organisatie van uw huwelijksfeest. U kunt rekenen op de ambiance van een unieke locatie in combinatie met culinaire heerlijkheden, verzorgd door Your Choice Catering & Events.

Verder bieden wij oplossingen voor uw wensen ten aanzien van aankleding (zoals feestversiering, bloemendecoratie, rode loper, erehaag enz.), entertainment ( zoals ontvangstacts, kindervermaak, clowns, muzikale omlijsting spellen en meer), bruidstaarten, foto- en videografen en overnachtingen (zowel op locatie als elders). Ons doel is om uw ideale huwelijksfeest tot in de perfectie uit te voeren. Een prachtige en zorgeloze dag, zodat u optimaal kunt genieten. Genieten van een fijne sfeer, van heerlijke hapjes en drankjes, prachtige diners, van familie en vrienden en uiteraard van elkaar.

Gratis proefdiner

Bent u nieuwsgierig geworden? Zin in een gratis voorproefje?

Zeg JA tegen Your Choice Catering & Events en wij bieden het bruidspaar met ouders of getuigen een gratis proefdiner aan.

Neem contact met ons op en bel ons gratis nummer 0800 - 099 2233 of klik hier voor ons contactformulier.