Barbecue

Wat maakt een gezellige dag met een leuk gezelschap nou echt compleet? Een heerlijke maaltijd als afsluiter natuurlijk. En wat is nou gezelliger dan een ouderwetse barbecue? Bij Your Choice Catering kunnen wij barbecueën als de beste. Wij organiseren al jarenlang de gezelligste barbecues door het hele land. Hierdoor kunnen wij uw dag in de beste sferen, gezellig afsluiten. Dus heeft u binnenkort een verjaardag te vieren of wilt u de mooiste dag van uw leven met gezelligheid afsluiten? Dan bent u bij Your Choice Catering aan het goede adres.

Ieder zijn eigen voordeel

Wij zijn niet zo van standaard. Ook niet bij een barbecue. Bij ons kunt u kiezen uit drie verschillende barbecue arrangementen, met ieder zijn eigen voordeel. Kiest u voor de BBQ Standaard? Dan weet u zeker dat u de beste prijs betaald, voor vlees waar iedereen van zal smullen. Wilt u toch net dat beetje extra? Kies dan voor de BBQ Extra en geniet van net iets meer variatie, voor nog steeds een mooie prijs. Gaat u toch nog een stapje verder en wilt u barbecueën op z'n best? Ga dan voor de BBQ luxe en geniet van gemarineerde vegetarische, vlees én vis gerechten. Altijd wel iets dat bij uw gezelschap past. Naast de verschillende arrangementen, heeft u ook nog de keuze tussen een kolen- en een gasbarbecue. Bij een kolenbarbecue krijgt u de ouderwetse barbecuesmaak echt naar boven. Maar bij een gasbarbecue heeft u de garantie dat het vlees zonder complicaties de bordjes bereikt. Het is aan u de keus, wat er op welke barbecue terecht komt. Alles is mogelijk.

Alles inclusief

Bij Your Choice Catering gebruiken we de beste producten voor onze barbecue. Indien u een arrangement geboekt heeft, zullen wij ervoor zorgen dat u verse en eerlijke producten kunt voorschotelen aan uw gasten. Daarnaast zit het servies en al het bestek inbegrepen bij het arrangement. Ook zorgen wij voor de afwas achteraf. Natuurlijk wilt u uw gasten ook wat lekkers te drinken aanbieden. Bij Your Choice Catering hebben we verschillende drankarrangementen die u bij kunt boeken bij de barbecue. Hierbij zitten glazen en eventuele andere materialen inbegrepen.

De beste locatie

Naast de beste producten, verzorgen wij ook de rest van de gelegenheid. Denk hierbij aan een mooie locatie en de aankleding hiervan. Want uw barbecue is natuurlijk pas echt compleet, als u een prachtige locatie heeft waar u de barbecue kunt geven. Gelukkig hebben wij ook veel kennis op het gebied van feestlocaties. Wij hebben voor u een ruim aanbod van de mooiste plekjes in Nederland. Veel hiervan zijn perfect voor het geven van een barbecue. Wat dacht u van een feestje in een groen gevulde kasteeltuin? Of grillen tussen de Hunebedden in Drenthe? Wij zoeken het voor u uit en zorgen voor een speciale locatie, voor uw speciale gelegenheid. Heeft u zelf iets in uw hoofd? Stel het aan ons voor en wij gaan kijken wat we kunnen doen om uw vraag te beantwoorden.

Je betaald nooit teveel

Het is wel duidelijk, via Your Choice Catering kunt u gegarandeerd een ouderwetst gezellige barbecue organiseren. U boekt al een arrangement voor € 13,50 per persoon. Bij Your Choice Catering weet u dus niet alleen zeker dat het een geslaagde maaltijd gaat worden. Het geeft ook nog een de garantie dat u zeker niet teveel betaald. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie? Bel gratis 0800 - 099 2233 of stuur ons een berichtje via het contactformulier.