Aalsmeerderbrug - Arendshoeve, the Garden of Amsterdam

Oorspronkelijk was de Arendshoeve een productiekas, zoals er velen te vinden zijn in de Haarlemmermeerpolder. Inmiddels is het een zeer unieke "groene" locatie voor alle denkbare evenementen. Rond de 3.200 m² is namelijk omgebouwd tot "binnen tuin", waarbij er veel mogelijkheden zijn om deze naar eigen smaak in te laten richten. In ieder geval kunt u rekenen op een locatie met duizenden planten (die staan en hangen), verder zijn er diverse podiums, 2 vijvers waarvan 1 met Koi karpers en er is zelfs een ijsbaan aanwezig. De faciliteiten zijn erg groot te noemen en de sfeer kan mede worden bepaald door het aanpassen van de verlichting. Ook goed om te weten: De Arendshoeve is een zeer duurzame en zuurstofrijke feestlocatie te noemen.

The Garden of Amsterdam

Mogelijkheden

U zult vast begrijpen dat de mogelijkheden die de Arendshoeve kan bieden, erg ruim te noemen zijn (zowel zakelijk als privé). Bent u op zoek naar een intieme en sfeervolle locatie voor bijvoorbeeld een luxe diner voor een klein gezelschap..? Wat dacht u er van om naast de vijver mooi gedekte tafels te laten plaatsen en sfeervolle fakkels te laten branden tussen de planten. Natuurlijk zal deze ruimte zo worden ingedeeld dat de intimiteit gewaarborgd blijft. Grote evenementen met meer dan 1000 personen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheid. In de grote vijver kan een groot podia worden opgebouwd t.b.v. bijvoorbeeld een congres.

Al met al is de Arendshoeve een locatie die u niet snel zal vergeten met mogelijkheden als: bruiloften, feesten, congres, diners, recepties, enz. De ligging is ook perfect te noemen: 6 km van Schiphol.

  • Locatie - Arendshoeve "the Garden of Amsterdam"
  • Aantal personen - tot max. 1000 zittende gasten
  • Parkeren - 600 gratis parkeerplaatsen
  • Mogelijkheden - Alle denkbare evenementen
  • Overnachten - Voldoende mogelijkheden nabij
  • Bijzonderheden - Groen, zuurstofrijk en toch binnen. IJsbaan van 12 x 18 m.

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheid om de Arendshoeve als locatie te boeken kunt u gratis 0800 - 099 2233 bellen. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen middels ons contactformulier.