Amsterdam, Rotterdam, Leiden en Utrecht - Boot 10

Een varende feestlocatie? De veelzijdige en moderne partyschepen van Boot 10 maken dit mogelijk. Boot 10 heeft 6 partyschepen verspreid over de Randstad (Amsterdam, Rotterdam, Leiden en Utrecht). Ieder partyschip kan flexibel worden ingericht: voor een zakelijke bijeenkomst, bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft, enz. En natuurlijk kan er ook echt gevaren worden en wel door heel Nederland!

Boot 10 Partyschepen

Mogelijkheden

De mogelijkheden om één van de partyschepen als feestlocatie te gebruiken zijn ongekend. Wat dacht u van dansfeesten op het dek bij mooi weer, of bij minder mooi weer in het ruim. Een dansvloer, geluid- en lichtinstallatie is geen enkel probleem. Luxe diners behoren ook tot de mogelijkheid, Your Choice Catering & Events kan na overleg met u elke sfeer laten creëren door ons design team.

Trouwen op het water? Wat dacht u er van om bij mooi weer de huwelijksvoltrekkingen te laten plaatsvinden op het romantisch aangeklede dek om vervolgens te genieten van een walking dinner in het dek. Aansluitend gasten oppikken voor de receptie en aansluitend de feestavond? Geen enkel probleem!

  • Locatie - Amsterdam, Rotterdam, Leiden en Utrecht
  • Aantal personen - max. 250 (zittende diners tot max. 140)
  • Parkeren - Betaald parkeren op loopafstand
  • Mogelijkheden - Alle denkbare feestelijkheden.
  • Overnachten - Niet mogelijk (hotels op loopafstand)
  • Bijzonderheden - Geen

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheid om één van de partyschepen als varende feestlocatie te boeken kunt u gratis 0800 - 099 2233 bellen. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen middels ons contactformulier.