Amsterdam - De Balzaal

In het centrum van Amsterdam aan de Herengracht staat een monumentaal pand met een klassieke Balzaal. Het pand stamt uit de 17e eeuw en de Balzaal straalt dan ook zeker een unieke sfeer uit. Het plafond is hoog met witte ornamenten, de lichtinval is goed door de hoge en berde ramen en het oppervlakte is groot. Mede hierdoor lijkt het net alsof je met een "koninklijke zaal" te maken hebt.

De Balzaal leent zich uitstekend voor huwelijksceremonies in een klassieke, sierlijke en bijzondere sfeer. Echter het hoeft niet te blijven bij een huwelijksceremonie alleen. De Balzaal is namelijk ook uitstekend geschikt voor een aansluitend huwelijksfeest. De feestelijkheden kunnen bijvoorbeeld starten met een chique diner en aansluitend een receptie en feest. Natuurlijk hoeft u de meest bijzondere dag van uw leven niet alleen in De Balzaal door te brengen. Your Choice Catering & Events zit vol leuke en unieke ideeën om uw dag op een unieke manier vorm te geven.

De Balzaal Amsterdam

Mogelijkheden

Zoals beschreven is De Balzaal een zeer geschikte en unieke trouwlocatie, waar veel mogelijk is. Dankzij de uitstekende faciliteiten is het o.a. geen enkel probleem om de sfeer door de verlichting aan te passen voor de "feest avod" aan te passen. Een disco sfeer of toch liever klassiek houden? Alles is bespreekbaar.

De Balzaal leent zich niet alleen uitstekend voor bruiloften. Vergaderen, feesten, evenementen, (bijna) alles is mogelijk. Eventueel wordt "The Foyer" (een 2e grote "zaal") er bij betrokken.

  • Locatie - Amsterdam (centrum)
  • Aantal personen - Diner max. 90 personen, receptie / feest max. 150 personen
  • Parkeren - Parkeergarages op loopafstand
  • Mogelijkheden - Huwelijksvoltrekking, evenementen, diners, recepties, enz.
  • Overnachten - Vele hotels op loopafstand
  • Bijzonderheden - Geen

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheid om De Balzaal als feest- trouwlocatie te boeken, kunt u gratis 0800 - 099 2233 bellen. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen middels ons contactformulier.