Leiderdorp - De Lindenhof

Gelegen aan de rand van het Groene Hart met uitzicht op de uitgestrekte polders ligt een rond 1650 gebouwde boerenhoeve "De Lindenhof". Inmiddels is de boerenhoeve een luxe en unieke locatie, waarbij de authentiekheid zeker bewaard is gebleven. Mede hierdoor is "De Lindenhof" een zeer populaire trouwlocatie, echter dit heeft ook zeker te maken met de vele faciliteiten die er geboden worden.

Trouwlocatie de Lindenhof

Mogelijkheden

"De Lindenhof" is met name een locatie voor huwelijksvoltrekkingen, de boerenhoeve biedt namelijk alles om uw bijzondere dag succesvol te maken. Een sfeervolle en romantische ruimte voor de huwelijksvoltrekking zelf, een grote feestzaal voor de receptie, het diner en het feest, een heerlijke zitruimte met een gezellige bar en wat dacht u van de buitenmogelijkheden als het weer het toelaat? Ook de jongste gasten kunnen worden vermaakt middels een compleet animatieprogramma.

Het geen wat "De Lindenhof" ook uniek maakt, is het gegeven dat er luxe slaapgelegenheden worden geboden voor maximaal 24 personen. Zodoende kunt u lekker door feesten tot in de vroege uurtjes. De volgende ochtend kunt u heerlijk nagenieten van o.a. de wellnessruimte e/o solarium al dan niet in combinatie met een heerlijke brunch.

  • Locatie - Leiderdorp
  • Aantal personen - tot 250
  • Parkeren - ruime parkeermogelijkheden
  • Mogelijkheden - Huwelijksvoltrekkingen, maar ook andere evenementen
  • Overnachten - 24 luxe slaapgelegenheden / kamperen
  • Bijzonderheden - Luxe wellnessruimte / solarium

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheid om "De Lindenhof" als trouwlocatie te boeken kunt u gratis 0800 - 099 2233 bellen. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen middels ons contactformulier.