Assendelft (gemeente Zaanstad) - DokG

In het pittoreske buurtschap van Assendelft (gemeente Zaanstad) kunt u Jachthaven Nauerna vinden met daarin gevestigd DokG. Deze locatie beschikt over een groot terras direct aan het water gelegen en met mooi weer is dit een heerlijke plek om te vertoeven. Wordt het 's avonds wat kouder, dan kan het terras verwarmd worden met houtkachels wat gelijk voor een gezellige sfeer zorgt. Natuurlijk kunnen uw feestelijkheden ook binnen worden voortgezet in een grote "zaal" die opgesteld en ingericht kan worden naar uw wensen.

DokG Zaanstad

Mogelijkheden

De mogelijkheden van DokG zijn groot te noemen aangezien zowel het terras als de binnenruimte aan de hand van uw feestelijkheid / evenement ingedeeld kan worden. De inrichting van DokG is licht en eigentijds met gebruik van natuurlijke materialen. Echter zowel de binnen als buiten locatie kan door ons design team worden omgetoverd tot elk gewenste sfeer voor bijvoorbeeld een thema party.

  • Locatie - Assendelft (gemeente Zaanstad)
  • Aantal personen - 25 tot 100
  • Parkeren - gratis voldoende parkeerplaatsen
  • Mogelijkheden - Walking Dinner, recepties, vergaderen, enz.
  • Overnachten - Bed & Breakfast (voor 4 personen) op 500 meter + diverse in de omgeving gelegen hotels
  • Bijzonderheden - Een sloep huren behoort tot de mogelijkheden

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheid om DokG als feestlocatie te boeken kunt u gratis 0800 - 099 2233 bellen. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen middels ons contactformulier.