Arnhem - Eusebiuskerk

De Eusebiuskerk is meer dan alleen een kerkzaal waar huwelijksvoltrekkingen plaats kunnen vinden. Het is naast een unieke trouwlocatie namelijk ook een uitstekende locatie voor uiteenlopende evenementen. En juist hierdoor kan een bruiloft op een wel heel bijzondere manier gevierd worden. Mede omdat er vele faciliteiten aanwezig zijn. Een dag om nooit te vergeten kan starten in de Kerkzaal. Na de plechtigheden, kunt u bijvoorbeeld met uw gasten de Eusebiuszaal betreden voor een gala diner. Deze zaal bestaat uit twee verdiepingen in de toren van de kerk op 30 meter hoogte die u bereikt middels een glazen panoramalift. Aansluitend kunt u terecht is één van de twee kapellen voor een receptie en dé feestelijke avond. En dit is slechts één van de mogelijkheden!

Arnhem Eusebiuskerk trouwlocatie

Mogelijkheden

Zoals benoemd bied de Eusebiuskerk erg veel mogelijkheden voor u en uw gasten. In de eerste plaats is de kerk erg geschikt voor bruiloften, maar zeker ook voor evenementen, feesten, diners, enz. Er zijn 4 verschillende ruimtes in de kerk aanwezig, elk met hun eigen unieke uitstraling. Dankzij de centrale ligging (Arnhem), de goede parkeermogelijkheden en de aanwezige faciliteiten, is de Eusebiuskerk al door veel mensen geboekt als trouw- e/o feestlocatie,

  • Locatie - Arnhem (centrum)
  • Aantal personen - Max. 1250
  • Parkeren - Betaald parkeren op loopafstand
  • Mogelijkheden - Huwelijksvoltrekking, recepties, diners, evenementen, enz.
  • Overnachten - Hotels op loopafstand
  • Bijzonderheden - Geen

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheid om de Eusebiuskerk bijvoorbeeld als trouwlocatie te boeken, kunt u gratis 0800 - 099 2233 bellen. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen middels ons contactformulier.