Amsterdam - Het Sieraad

Op slechts 5 minuten lopen van het Vondelpark in Amsterdam, aan het begin van de Postjesweg, staat een schitterend gerestaureerd Rijksmonument "Het Sieraad". Het gebouw is in 1924 geopend en in 2005 volledig gerestaureerd. Inmiddels is "Het Sieraad" het kloppend hart van de Baarsjes met vier karakteristieke ruimtes die zeer geschikt zijn voor uiteenlopende evenementen.

Het Sieraad Amsterdam

Mogelijkheden

Zoals benoemd biedt "Het Sieraad" vier verschillende ruimtes aan die elk beschikken over hun eigen unieke eigenschappen. Met name "Het Atrium" wordt gebruikt voor grootschalige evenementen, feesten, e.d. "Het Atrium" is namelijk de binnenplaats van "Het Sieraad" met een schitterende overkapping van glas. Met 730 vierkante meter en alle denkbare mogelijkheden qua inrichting, is vrijwel alles mogelijk (tot maximaal 590 personen). Zeker ook een unieke ruimte is de "Trouwzaal" die prachtig aan het water ligt. Naast trouwerijen is de ruimte ook geschikt voor diners, feesten, vergaderingen, enz. (max. 170 personen). Als derde ruimte is er de "Vergaderzaal" die ruimte biedt aan maximaal 150 personen. Net zoals de "Trouwzaal" is de "Vergaderzaal" ook weer multifunctioneel. Als vierde ruimte is er nog "De Studio" met een mooie houten "dansvloer". Deze zaal biedt ruimte aan maximaal 120 personen en wederom is de zaal voor verschillende festiviteiten / evenementen zeer geschikt.

"Het Sieraad" beschikt over alle denkbare faciliteiten om van uw feest, evenement, huwelijk, enz. een groot succes te maken. Daarnaast kan Your Choice Catering & Events altijd aan de hand van uw wensen elke ruimte omtoveren in de gewenste sfeer.

  • Locatie - Amsterdam
  • Aantal personen - tot max. 590 personen in "Het Atrium"
  • Parkeren - Parkeergarages op loopafstand, prima te bereiken met het openbaar vervoer en zelfs via het water bereikbaar
  • Mogelijkheden - Alle denkbare feesten, huwelijken, evenementen, diners, enz.
  • Overnachten - Niet mogelijk (hotels op loopafstand)
  • Bijzonderheden - Doordeweeks zijn "grote" feesten alleen mogelijk na 17:00

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheid om "Het Sieraad" als feest- trouwlocatie te boeken kunt u gratis 0800 - 099 2233 bellen. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen middels ons contactformulier.